Virksomheder på Cybo

Cybo Score

Der er et nummer af faktorer, vi kigger på, når vi bestemmer kvaliteten af et firma på Cybo. Det følgende beskriver, hvad vi kigger på.

  • Anmeldelser: Nummeret og gennemsnits bedømmelse et firma har på Cybo.
  • Indsendte opslagskrav: Hvorvidt en virksomhed er blevet opkrævet af en ejer eller repræsentant.
  • Datakvalitet: Hvor langt firmaet er på markedet.
  • Friskhed: Hvor lang tid siden det er, dit firma er blevet opdateret eller bedømt.

Vores rangeringsalgoritme er i konstant udvikling, så du skal ikke blive forskrækket hvis resultaterne ændrer sig. Hvis du føler at din virksomhedsopslag ikke får den opmærksomhed den fortjener, er du velkommen til at kontakte os så vi kan undersøge det for dig. Hvis der er plads til forbedringer vil vi mere end gerne høre om dem.


Tilføjelse af virksomhed

+ Tilføj virksomhed

Vi bestræber os ikke kun at være den største database i verden med virksomhedsinformation, men også den mest præcise og brugervenlige side for at finde virksomheder på nettet. Det er af denne grund at vi har gjort det nemt for folk at slå deres virksomhed op på Cybo.

Ingen andre steder vil din virksomhed få den samme opmærksomhed som den får på Cybo.


Redigering af virksomheder

Virksomheder er altid i forandring. Det kan være ændringer i den fysiske adresse, nyt telefonnummer eller blot dét, at virksomheden har fået en ny facebook-side. Vi gør det nemt at opdatere virksomhedernes informationer.

Når du er inde på virksomhedens side, skal du blot klikke på Rediger ikonet som vist foroven.


Gør krav på et virksomhedsopslag

Udover at tilføje eller redigere en virksomhed på Cybo, lader vi folk gør krav på deres registrering, skulle den allerede eksistere. Dette tillader for mere kontrol over registreringen og dens indhold.

Brugere må stadigvæk redigere virksomhedsopslag der er gjort krav på, så længe den berettigede bruger ikke har låst opslaget fra at blive ændret.

Hvis nogen har gjort krav på et virksomhedsopslag der tilhører dig, tillader vi dig at udfordre deres krav og vi vil så revidere dette. Vi har pt. sat en begrænsning på hvor mange virksomhedsopslag man kan gøre krav på, hvis du har brug for at få hævet denne begrænsning bedes du kontakte os.

Brugere der har gjort krav på et virksomhedsopslag kan låse denne. Dette gør så andre brugere ikke kan ændre informationen på siden. Vi anbefaler at man kun gør dette hvis der opleves vandalisme eller misrepræsentation på opslaget.


Bogmærkning af Virksomhed

Bogmærkede sider vil fremgå på din profil efter du registrerer dig her hos Cybo. På denne måde kan du holde styr på dine foretrukne steder!


Cybo Brugerkonto

Log InTilmeld

For at gennemføre nogle af handlingerne beskrevet på denne side, kræver vi at du registrer dig hos os. Frygt dog ej, det er nemt og går hurtigt.

Følg ovenstående henvisninger for at oprette dig og logge ind på Cybo i dag.

Hvis du ser at en bruger slår spam op, krænker, vandaliserer eller på anden måde opfører sig uhensigtsmæssigt, anmeld da venligst denne bruger. Du kan gøre dette fra deres profilside. Vi vil så gennemgå brugerens profil og handle ud fra dette.
Mange tak for din interesse i Cybo.

  
 

Følg os, for at blive opdateret med nye ændringer på siden.